Sammenligning af forskellige blomsterpotter

- Oct 12, 2018-

Hvad angår procesproblemer, jo større terracottablomsterkrukken er, desto sværere er det at gøre, jo sværere er det at brænde, den lilla sandblomsterkrukke er den anden, den keramiske blomsterkrukke (der refererer til overfladen glasur) igen , sandsten blomsterkrukken er den anden, FRP blomsterkrukken igen, plastblomsten Endnu en gang er træpotterne igen.

Med hensyn til kunstnerisk effekt har terracotta-blomsterkrukken den mest kunstneriske virkning, den lilla sandblomsterkrukke er den anden, sandstenblomsterkrukken er den anden, den keramiske blomsterkrukke (henvisende til overfladeglaset) igen, FRP-blomsterkrukken igen, træblomsterkrukken igen, plastikpotter igen.

Som en plantning er terracotta potterne den mest åndbare, de lilla potter er den anden, træpotterne er igen, cementpottene er igen, sandstenen er den anden, de keramiske potter (overfladeglasserne) er igen FRP gryder er igen, plastikpotterne er igen.

For holdbarhed (livstid), FRP-potter (god kvalitet, tre-lags) er holdbare, sandsten potter er anden, cementpotter er igen, lilla sandpotter er anden, keramiske potter bruges (overflade glas) Igen er terracotta potterne igen , træpotterne er igen, og plastikpotterne er igen.