Blomsterhandlerhistorie

- Jul 29, 2020-

En ældre søster fra en blomstrende butik fortalte mig, at hun ville støde på rørende historier hver dag. Hvert øjeblik følte hun, at verden var virkelig smuk og fuldstændig helet.

Dagens historie handler om en lille dreng. Han har altid rent tøj, lurvet hår, rødmende, som en lille engel. Du kan slet ikke fortælle, at han har autisme. Du vil bruge det hver gang du ser ham. De store sorte druelignende øjne ser på dig. De er forvirrede eller uvidende. De er så søde. Den eneste specielle ting er, at hver gang han dukker op, er han sammen med sin søster.

De to børn holder i hænderne. Pigen er omkring seksten. Hendes ansigt var seriøst og forsigtigt, som om hun ville gå tabt, hvis hun ikke var forsigtig, mens hun holdt sin bror, var det yderst vigtigt for ham. Det var en almindelig dag. Himlen var stadig grå tidligt om morgenen. Blomsterbutikken var endda åben og ikke åben. For første gang gik han alene ind i butikken og satte Peppa Pigs sparegris på disken. Ser stille på dig valgte blomsterhandleren den bedste blomst og rakte den til ham, men han rystede på hovedet og så, at hans øjne var rettet mod en æggeskalformet blomsterpotte. Ejeren gav det til ham. Når jeg så ham smilende, åbnede hans mund sig let, to små kupler, han var en engel, absolut.

Senere lærte jeg, at hans søster og mor havde en skænderi, blomsterpotten i søsters værelse var brudt, og søsteren græd i rummet midt om natten. For at gøre sin søster lykkelig gik den lille dreng stille ud tidligt og tog alle sine penge. Køb den bedste blomsterpotte til min søster.

Betydningen af ​​blomsterbutikken er at bringe lykke og lykke til gæsterne, en blomst, en smuk blomsterpotte og gøre verden til et bedre sted.