Sådan vælges blomsterpotter

- Dec 05, 2018-

Den ven, der kan lide at plante mest, er ligeglad med, hvordan man vælger blomsterpotte, når man vælger blomsterpotte, hvilket punkt skal bemærkes? Er stor blomsterpotte god eller ej? Lad os diskutere problemet detaljeret:

 

1. Åndbar: For at holde planterne i vejret, skal bunden have et hul. For stort, den jord, der er rig på ernæring, kan gå tabt, hvis der ikke er noget hul i bunden, udledningen ikke går ud, kan dette påvirke planten vækst dårligt. Selv vandelskende planter med dårlig dræning vil have indflydelse på rodvækst. Korrekt måde er, efter at du har købt blomsterpotte, skal du bruge vinduesgråmåtte til at gå op i drænhullet i blomsterpottebunden, læg jord igen, dette kan undgå, når vanding af jorden løber ud.

 

2. Vær opmærksom på størrelsen på potten : Det vil sige størrelsen, diameteren og højden, som skal matche kronens diameter og rodstørrelse af planten. Blomsterpotter og plantestørrelse, ikke kun smukt udseende, men også befordrende for væksten af planter.

 

3.Praktisk: Selvom udseendet er meget vigtigt, men husk også at forfølge praktisk. Som frugttræer, kan du vælge en større, højere og dybere planter, der kan fylde nok jord, følger frugttræernæring næringsstof op, men kan heller ikke også store og overvej bæringen af altanen og balkonen, for at påvirke sikkerheden.

 

 

4. Miljøbeskyttelse: Vælg miljøbeskyttelsespotterne, brug ikke engangs lys og tynd plastplanter, som ikke er holdbare, og som vil forurene miljøet igen ved at vælge de plantager, der kan vare et par år.