SÅDAN dyrkes succulenter

- Dec 28, 2018-

  Generelt er succulenter relativt let at fodre , lad os diskutere, hvordan man dyrker sukkulenter.

 

Planter dyrkes altid med vand, medier, lys ,   selvfølgelig succulen t .   Lys påvirker mere planternes vækst, men vand og medier kan direkte påvirke planters liv og død.

 

1. Medium: Jorden er løs, åndbar og godt drænet, men den har en vis vandopbevarende kapacitet og er neutral eller let sur . Den direkte årsag til saftig død er ofte forfald, og den eneste direkte årsag er bakterieinfektion. Derfor skal jorden i begyndelsen vælge steril eller dræbe bakterier. Der er to almindelige måder at dræbe bakterier på. Den ene er at bruge fungicider såsom dobutrin.   Et andet er at bruge pasteurisering, ligesom du har hørt om folk, der steger i gryder, og du har hørt om folk, der bager jord i mikrobølgeovne. God medium, god start.

 

2. Vanding : W atering princip er at se tør se våd, er jorden tør gennem ordene, hælde vand. Hvis det ikke er godt at bedømme, om du kan indsætte en tandstikker i jorden, normalt for at vande tandstikkeren på graden af tør og våd. Tør og våd er et almindeligt udtryk, der bruges i blomsterplantning. Det betyder at vandes en blomst grundigt ad gangen og derefter vandes den igen, når jorden næsten er tør. Dets funktion er at forhindre rodrot og fugtige skadedyr forårsaget af overdreven vanding. Selvfølgelig behøver det ikke at være så hårdt, så længe du ikke vander det for ofte, vil det generelt ikke dræbe dig. sommer og vinter, hvis sukkulente planter går i dvale, er det mere sikkert at stoppe med at vandes end at vande dem ofte.

 

3. Solen : Succulent som solskin meget, har vis belysning for at vokse bedre, mange gange er smagen underordnet for personen, fordi belysning ikke er tilstrækkelig bekymring.Men forvente i   sommeren er lyset for stærkt, det saftige er let at dø, vi skal være opmærksomme på skyggerisiko og kontrollere vand.