Sommer flower pot udvalg

- Oct 12, 2018-

Temperaturen er varmt og fugtigt om sommeren, atmosfæren er varm, og lyset er stærkt. De fleste blomster er i en periode af kraftig vækst. Udvælgelsen af urtepotter bør derfor overveje vejret Karakteristik af perioden og vaner i plantning blomster, Karakteristik af urtepotter og formålet med potteplanter blomster.

(1) fliser bassin de fleste blomster kan bruge flise bassiner. I Sortehavsområdet har god ventilation og vand permeabilitet. Generelt, blomster kan dyrkes i sådanne bassiner i lang tid.

(2) lilla sand puljen ser gammeldags og generøse, men gas-permeabilitet er lidt dårlig, velegnet til udplantning i vådt løv.

(3) plast håndvask er lys og smuk, har gode væskeophobning og kan dyrke forskellige blomster. Det er også en ideel container til udplantning hængende blomster. Det er imidlertid nødvendigt at øge drænhul, når du bruger det, så vandet ikke kan fjernes i tide til at forårsage roden af potteplanter blomsten.

(4) andre porcelæn gryder, rustfrit stål Tønder, glas fiber forstærket plast Potter, etc. er alle smukke, men dårlig gas permeabilitet er ikke befordrende for vækst og udvikling af de fleste blomster. Det er ikke egnet til direkte dyrkning af blomster, men det kan bruges som et sæt af gryder.