Hvad er det bedste materiale til udendørs haveplantager og gryder?

- Oct 05, 2019-

Der er et stort udvalg af materialer, der ofte bruges til planteskovl og plantekrukker, hver med deres fordele og ulemper. Nogle af de mest populære valg er som følger ...

Plast: Planteplantager og plantekrukker er en billig, bredt tilgængelig mulighed. Selvom lysere plastplanter og plantekrukker opvarmes og afkøles hurtigt, kan mørkere farvede alternativer muligvis holde varmen, hvis de er i fuld sol, hvilket kan forårsage skader på planterne. Imidlertid er plast ikke det mest robuste materiale til planters og potter, og som sådan kan de være tilbøjelige til at vælte i dårligt vejr. Så hvis plastplantagerne er, er det bedst at vælge psw plantemaskiner.

Terracotta: Terracotta er et andet klassisk materiale til plantagere og plantekrukker, der er blevet bredt anvendt gennem årene. Terracotta er imidlertid porøs og absorberer fugt fra kompost, hvilket ofte får planter til at kræve ekstra vanding. Terracotta kan også være tilbøjelig til at revne og smuldre i koldt vejr.

Keramik: Keramiske gryder er en dekorativ mulighed, der er særlig effektiv til indendørs brug, især i betragtning af deres tendens til at flise eller bryde under en frost. I modsætning til terracotta er keramiske gryder betydeligt mindre porøse, hvilket kan føre til potentiel vandstrømning, hvilket betyder, at det er vigtigt at sikre sig, at eventuelle keramiske gryder har drænhuller boret i bunden.

IMG_7767