Efter blomsten var ændret, blev bladene smadret.

- Oct 12, 2018-

Nogle blomst venner sagde, at efter blomsten var ændret, bladene blev smadret. Jeg ved ikke, hvor problemet var. I virkeligheden, er dette grunden til hvorfor blomsten ikke er kommet sig efter roden af blomsten. Som man siger, "folk flytter, træet flytter til døden" er derfor.

Mest tabu for blomst ændring bassinet er at ændre basin uden årstiderne. Denne situation er mest tilbøjelige til at forårsage blade til at falde og endda dø efter skiftende bassinet, med undtagelse af erfarne blomst venner.

Hvis det allerede er smadret, anbefales det at sætte blomster i en ventileret og køligt sted at bremse udplantningsplanterne. Tid er omkring en uge eller deromkring. Normale betingelser kan gendannes. Selvfølgelig er der tilfælde, hvor blomsterne er udskiftet og derefter blomsterne er døde.

Desuden, hvis de blomst har behovet for at ændre bassinet, anbefales det at bringe jorden til at ændre det bassin, som vil være meget sikrere.

Efter potteplanter puljen er ændret, er vandet hældes en gang, således at pottemuld absorberer vand nok, og antallet af vanding er ikke for meget. Det skal vandes efter pottejorden er tør. Det er bedst at sprøjte vandet på overfladen hver dag. Det skal placeres på et køligt sted, ikke udsættes for solen, eller blæst på indblæsningsrør at undgå skader på blomsterne. De blomster, der har bare erstattet kan ikke være befrugtet, fordi rødderne af planterne ikke kan optages umiddelbart efter omplantning, så vente for dem i det nye bassin. Efter voksende nye blade eller spirende nye rødder, befrugte efter princippet om tynde gødning.