Typer af blomsterpotter

- Jul 02, 2019-

FRP blomsterpotte: også kaldet FRP blomsterpotte, tekstur er lavet af lereskulptur eller åben skimmel. Forskellige stilarter, holdbar, ikke - deformation, korrosion   modstand. Komplet specifikation. Overfladen kan bruges til forskellige farveeffekter.

 

Sandsten blomsterpotte: denne blomsterpotte er lavet af fin sandsten med forskellige farver. Det er en af   blomsterpotens bedste materialer. Overfladen kan bruges til virkning.

 

GRC cementpotte: denne gryde er voluminøs.   Cementen i blomsterpotten tilføjer antikorrosivt, imiteret frysning, imiteret korrosionsmateriale plus fiberklæde, stærk og holdbar, overfladevirkningen kan gøres til spray ægte stenmaling effekt.

 

Magnesitblomsterpotte: bland magnesiumoxid og saltlage, tilsæt modifikator, spred den blandede opslæmning på glasnetduken, lav den nødvendige blomsterpotte. Denne blomsterpotte er billig og findes i mange sorter. Robust og holdbar.Indoor dekorationsprodukter.

 

Jordbeplanter: de er også kendt som devonian, almindeligt brændende bassin. Denne pot er lavet af ler, der er rød og grå to slags, dræning og permeabilitet, lav pris, komplette specifikationer, den mest velegnede til familieblomst.

 

Lilla arvelige plantemaskiner: vejer keramikbassinet igen. Fremragende produktion, enkel og generøs, for det meste lilla, komplette specifikationer, men dens permeabilitet, åndbar ydeevne mindre end jordbund. Det bruges til at plante fugtige blomster og træer.

 

Porcelænsplantager : porcelænsler fremstillet, malet glasur. Fremragende teknologi, ren og elegant, smuk form. Ulempen er dårlig dræning og ventilation.

 

Glaseret keramikbassin: malet på keramikbassinet med farverigt glasur, smukt udseende, forskellige former. Inde i og uden for det keramiske bassin af glasurafvandingspermeabilitet er dårlig, svarende til indeni og udenfor meget et lag glas. Indtil en slags keramikpot der kun går op glasur på ydre væg.

 

Vandplanter: der er ikke noget vandhul i bunden af gryden.

Planter : Planter : let, holdbart, farverigt, billigt, let at bruge.   Men uigennemtrængeligt, uigennemtrængeligt vand, i jordfri dyrkning, der bruges mere. Hvis det bruges til at dyrke blomster, skal man være opmærksom på jordens fysiske egenskaber for at gøre det porøst og åndbart, for at overvinde manglerne i plastikpotterne .   Planter er meget velegnet til at plante mere modstandsdygtigt over for vand og våde blomster, såsom parblica, bambus, calla lotus.  

 

Stenmateriale- planter : natursten er kvalitativ, farven er smuk, valgfri god, men tyngre, ugunstig lagt på bordet.